U OKU KAMERE Dragutin Galina novi je predsjednik Sportskog saveza grada Opatije

– Namjeravam i dalje ići stopama bivšeg predsjednika Kirigina koji je jako puno napravio te ću pokušati i dalje zadržati nivo rada i transparentnosti u Sportskom savezu grada Opatije, no ako se vidi i ukaže prilika za poboljšanjem pojedinih elementa to ćemo učini na zadovoljstvo članica i članova Saveza, istaknuo je Dragutin Galina.

Dragutin Galina

Opatija – Na današnjoj izbornoj skupštini u villi Antonio izabrano je novo vodstvo Sportskog saveza grada Opatije. Nakon osam godina obnašanja predsjedničke dužnosti, Fernanda Kirigina, na čelu saveza zamijenio je Dragutin Galina (Karate klub Opatija), a za zamjenika je izabran Igor Puž (AK Opatija Motorsport).

– Sve je prošlo u najboljem redu i kratko je trajalo s obzirom na to da je većina bila suglasna s dnevnim radom i izborom novih članova radnih tijela. Nakon poduljeg razmišljanja, prihvatio sam se te dužnosti za dobrobit sporta u Opatiji s obzirom na moje dugogodišnje sportsko iskustvo i kao sportaša i kao trenera, ali i svih funkcija koje obnašam. Namjeravam i dalje ići stopama bivšeg predsjednika Kirigina koji je jako puno napravio te ću pokušati i dalje zadržati nivo rada i transparentnosti u Sportskom savezu grada Opatije, no ako se vidi i ukaže prilika za poboljšanjem pojedinih elementa to ćemo učini na zadovoljstvo članica i članova Saveza, istaknuo je Dragutin Galina novoizabrani predsjednik SSGO-a koji se zahvalio bivšem predsjedniku na učinjenom.

– Ponosan sam na sve učinjeno što je pogotovo vidljivo u posljednje dvije godine kada imamo jednoglasne odluke i kod najtežih odluka, kao što je raspored financijskih sredstava. Mislim da smo napravili lijepi posao i jednu dobru bazu za nastavak. Zahvaljujem se svom izvršnom odboru i svom zamjeniku Aleksandru Monaru te svim delegatima bez kojih sve ovo ne bi uspjelo, kazao je sad već bivši predsjednik, Fernando Kirigin.

Uz Galinu i Puža u Izvršni odbor ušli su Mario Šikić (JK Opatija), Fernando Kirigin (DSNM Volosko) i Višnja Hrmić (RK Liburnija-Opatija). Nadzorni odbor čine Danijel Liber (Vaterpolo klub Opatija), Dušan Benko (ŠRK Ičići) i Marija Kosanović (Teniski klub Opatija) dok stegovnu komisiju čine Zoran Škrokov (BK Opatija), Malden Babac (YC Croatia) i Adriano Rumora (ŠRK Jadran).

error: Content is protected !!