U OKU KAMERE Draški lučki kapetan odlazi u mirovinu – Održano prigodno druženje s Nikolom Randićem

Prigodni domjenak u Buffetu Sportsko organizirali su draški škampari i ribari, a emotivnom oproštaju nazočio je i načelnik Riccardo Staraj koji je Randiću u znak zahvalnosti darovao prigodni poklon te rekao nekoliko riječi zahvale.

Mošćenička Draga – Nakon više od 40 godina staža, krajem ove godine, Nikola Randić odlazi u zasluženu mirovinu. Radi se o lučkom kapetanu u podružnici Mošćenička Draga koji je svoju mirovinu dočekao upravo u draškoj luci.. Uvijek susretljiv, tolerantan, miran i staložen i na usluzi svim dražanima koji su vezani uz more bilo da se radilo o ribarima, škamparima, vlasnicima barki ili brodova, turističkim djelatnicima, obrtnicima i turistima.

Prigodni domjenak u Buffetu Sportsko organizirali su draški škampari i ribari, a emotivnom oproštaju nazočio je i načelnik Riccardo Staraj koji je Randiću u znak zahvalnosti darovao prigodni poklon te rekao nekoliko riječi zahvale. Škampari i ribari su mu pak darovali sliku draškog slikara Antona Jurčića s motivom Drage, plaže i rive kako bi Nikolu uvijek sjećala na lijepe dane provedene u Mošćeničkoj Dragi.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net