U OKU KAMERE E viva blues Istre i Kvarnera – Sjajni East trance blues band zaključio koncertni serijal u caffe baru Velebit

Na ovom prijateljskom koncertu podršku gostima dao je Riccardo Staraj u pratnji svog sjajnog gitariste Marka Sedlaka, a grla i ruke nisu štedjeli ni Marko Žele, Sanjin Štanc i Adriano Staraj Fliper koji su također zasvirali na posljednjem ovosezonskom koncertu u Velebitu.

Svirka na Siparu…

Mošćenička Draga – Blues vikend u Mošćeničkoj Dragi ispunio je sva očekivanja ljubitelja ovog glazbenog žanra. Vikend je otvoren nastupom Riccarda Staraja i njegovog Midnight blues banda u Cocco baru na plaži Sipar. Za ovu priliku novoizrađeni objekt poslužio je kao pozornica, na kojoj je draška blues družina publici prezentirala standarde i autorski rad kojeg njeguju od samih početaka banda.

Dan kasnije, u caffe baru Velebit, blues po istrijanski prezentirao je Edi East Trance Bleus band predvođen legendarnim Edijem Maružinom iz Gustafa. Prema reakcijama publike od prvog takta nastupa naslućivala se sjajna večer koju su istrijanski blueseri doveli do usijanja. Na ovom prijateljskom koncertu podršku gostima dao je Riccardo Staraj u pratnji svog sjajnog gitariste Marka Sedlaka, a grla i ruke nisu štedjeli ni Marko Žele, Sanjin Štanc i Adriano Staraj Fliper koji su također zasvirali na posljednjem ovosezonskom koncertu u Velebitu.

Prijateljski nastupe koje spaja Učka nastavit će se i u budućnosti, a jučerašnji nastup iznjedrio ej ideju o mini festivalu domaćega bluesa čija bi se jedna večer održavala u Istri, a druga na području Mošćeničke Drage.