U OKU KAMERE Ekskluzivna ponuda hotela Milenij: Jesenski vikendi za žene posvećeni uživanju u wellnessu i ljepoti

Amadria Park hoteli već su najavili da svi gosti tijekom proljeća mogu očekivati još zanimljivih, ali i edukativnih programa koji će se u narednim mjesecima organizirati u njihovim wellness centrima.

Opatija – Čitava jesen u hotelu Milenij bila je u znaku tematskih  vikenda posvećenih uživanju u opuštajućem  ambijentu wellnessa u kombinaciji sa zanimljivim i edukativnim predavanjima i radionicama o novitetima u neinvazivnoj estetskoj medicini, detoksikaciji i anti-agingu,  a u suradnji sa dr. Elmom  Bunar.

Royal Spa hotela Milenij prvi je wellness centar u Hrvatskoj i ova ekskluzivna ponuda zapravo je idealna nadogradnja i nastavak duge tradicije zdravstvenog turizma koji se u Opatiji počeo razvijati još krajem 19 stoljeća. Prateći svjetske trendove  i usluge na najvišem nivou Royal Spa je ostao vodeći wellness centar na ovim prostorima, a svojim sadržajima pruža idealnu oazu  za opuštanje.

Upravo zbog toga, u  suradnji s dr. Elmom Bunar od listopada do prosinca u Royal Spa organizirane su iznimno zanimljivi vikendi čiji cilj je bio inspirirati sve gošće filozofijom koja može garantirati zdravlje individue u svoj svojoj cjelovitosti kroz integraciju različitih specijalističkih aktivnosti, ali i kroz promociju ciljanih znanstvenih istraživanja.

dr. Elma Bunar

Gošće su okupljanje započele u jutarnjim satima uz pjenušac dobrodošlice, kavu ili čaj te orašaste plodove, a u ležernoj atmosferi program se nastavio iznimno zanimljivim predavanjima dr. Elme Bunar. Dr. Bunar je specijalistica interne medicine, a diplomu estetske medicine stekla je na prestižnoj Međunarodnoj školi za estetsku medicinu Fatebenefratteli u Rimu. Na Europskom institutu za personaliziranu prevenciju u Nici stekla je diplomu iz personalizirane prevencije te posjeduje WOSIAM board certifikat za anti-aging medicinu.  Predsjednica je Hrvatske udruge estetske medicine  te članica znanstvenog odbora Talijanske udruge estetske medicine, Svjetskog savjeta za preventivnu, regenerativnu i anti-aging medicinu, Talijanske akademije estetske medicine i Svjetske znanstvene organizacije anti-aging medicine

dr. Cinzia Sisti

Nakon uvodnog predavanja dr. Bunar su se pridružili i cijenjeni gosti i specijalisti estetske medicine dr. Cinzia Sisti i dr. Alessandro Tassi,  koji su svim prisutnim gošćama besplatno napravili vrhunske tretmane – Ion Magnum Genius kao napredni fitness sistem koji brzo sagorijeva masnoće i daje blagodat intenzivnog profesionalnog rada bez boli, fizičkog rada i neudobnosti; HIFU tretman kao najnadjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea koji izvrsne rezultate postiže već nakon jednog tretmana; te pregled kože Woodovom lampom.

U pauzama između tretmana gošće su vrijeme iskoristile za uživanje u saunama, bazenu ili opuštajući se u masažama iz ponude Royal Spa wellnessa. Ovaj posebno osmišljeni paket privukao je u opuštajuće  okruženje Royal Spa wellnessa hotela Milenij dame koje su se u ugodnom ambijentu opuštale i posvetile vrijeme samo sebi.

Opatija, kao prirodna wellness destinacija, savršen je izbor za opuštanje u svako doba godine, a kao izvrsna nadopuna predivnom i bajkovitom prirodnom okruženju, tu je u moderni pristup filozofiji wellnessa koji se najbolje može iskusiti upravo u Royal Spa hotela Milenij. Amadria Park hoteli već su najavili da svi gosti tijekom proljeća mogu očekivati još zanimljivih, ali i edukativnih programa koji će se u narednim mjesecima organizirati u njihovim wellness centrima.

error: Content is protected !!