U oku kamere: Feštom uz Duleta i grupu Bonacu lovranski IDS zaključio predizborne aktivnosti

Kako su istaknuli Edvard Primožić, kandidat za lovranskog načelnika te Nataša Miljak, nositeljica IDS-ove liste, želja je IDS-a Lovran ravnomjerni razvitak Lovrana i Lovranšćine, jačanje turističkih sadržaja, rješavanje prometne infrastrukture.

Lovran – Prava domaća fešta uz Duleta i grupu Bonacu, lovački gulaš, napravljena je danas popodne i potrajala je do kasnih večernjih sati na ulazu u lovranski Stari grad u organizaciji lovranskog IDS-a gdje je još jednom potvrđeno da Lovranke i Lovranci podržavaju ideje, programe i ciljeve lovranske podružnice IDS-a.

Kako su istaknuli Edvard Primožić, kandidat za lovranskog načelnika te Nataša Miljak, nositeljica IDS-ove liste, želja je IDS-a Lovran ravnomjerni razvitak Lovrana i Lovranšćine, jačanje turističkih sadržaja, rješavanje prometne infrastrukture. Ponosni su na niz provedenih programa u ove 4 godine, posebno u segmentu odlične suradnje sa Ministarstvom turizma još iz perioda IDS-ovog ministra Darka Lorencina. Veliki kvalitetni pomak napravljen je i u poljoprivredi, posebice na području Lovranšćine. Lovranski IDS živi sve 4 godine sa svojim biračima, niz članova na listi sudjeluje u radu Mjesnih odbora, kulturnih, društvenih udruga te je to još jedna potvrda pune prisutnosti IDS-ovih ljudi na cijelom području Općine Lovran.

Sama predizborna kampanja potvrdila je još jednom da Lovrance zanima napredak, razvitak Općine, odbacuju ideološke podjele koje su sve više prisutne, te će se slijedom toga, kako su istakli Primožić i Miljak, voditi u smjeru vođenja općine Lovran, kako kroz izvršnu vlast, tako i u konstruktivnim razgovorima i suradnji sa ostalim srodnim političkim partnerima, sve sa ciljem da naš Lovran bude nan još boji te su pozvali birače da iskoriste svoje biračko pravo na izborima u nedjelju 21.5 te još jednom podrže IDS-ove kandidate te ostvariv i realan program koji je predstavljen u ovoj za Lovran živoj izbornoj kampanji.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!