U OKU KAMERE Gačanski konopaši pobjednici turnira va potezanju špaga ‘Matulji 2019.’ @ Jurdani

U OKU KAMERE Gačanski konopaši pobjednici turnira va potezanju špaga ‘Matulji 2019.’ @ Jurdani

Predstavnici pobjedničkih ekipa

Domaćini su se morali zadovoljiti drugim mjestom, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Peroja.

Jurdani – Ovogodišnji turnir va potezanju špaga ‘Matulji 2019.’ koji je održan prošle subote na sportskom igralištu u Jurdanima ostat će u lijepom sjećanju Gačanskim konopašima iz Otočca koji su uspjeli s trona, nakon desetljeća dominacije, maknuti Matuljske konopaše.

Domaćini su se morali zadovoljiti drugim mjestom, dok je treće mjesto pripalo ekipi iz Peroja, dok su na natjecanju sudjelovali Konopaši Učka – Cerovlje iz Lupoglava i Konopaši Sv. Ivan iz Buzeta.

– Čestitke Gačanskim konopašima, složili su odličnu mladu ekipu i neće im biti premca narednih deset godina. Storili smo primat i sad predajemo štafetu, nas su malo stisla leta i zasićenje, ali ne sumnjam da ćemo i u narednom periodu biti u samom vrhu, kazao nam je po završetku turnira Miroslav Ivančić, ispred Sportskog društva Konopaši Matulji koji su u suradnji UDVDR Matulji i organizirali ovo natjecanje.

Iako je kiša organizatorima poremetila planove, dobrih borbi i taktiziranja nije nedostajalo, što je dodatno motiviralo brojnu publiku koja je bodrila ekipe do samog kraja natjecanja koje je okončano druženjem uz besplatni fažol.

error: Content is protected !!