U oku kamere: Garaža Slatina pred otvaranjem @ Opatija

garaza_slatina_tehnicki_2013 (3)

Tehnički pregled novog prostora zakazan je za 13. lipnja, ali njegove su mogućnosti već isprobali susjedi garaže.

Opatija – Nedeljko Brko ispunit će, čini se, svoje obećanje (https://poduckun.net/garazu-na-slatini-dovrsit-ce-nediljko-brko-opatija/) i dovršiti garažu na Slatini do početka ljeta. Prema informacijama vlasnika, skorašnje otvorenje je izvjesno, jer preostaju tek završni radovi, a i grad Opatija je već uspostavio regulaciju prometa u centru kojom se osigurava ulazak u garažu iz pravca Ulice maršala Tita kroz poseban skretač, te novi pješački prijelaz uz hotel Savoy.

Izlaz u Rakovčevu ulicu...

Izlaz u Rakovčevu ulicu…

Tehnički pregled novog prostora zakazan je za 13. lipnja, a prema riječima vlasnika – njega su već isprobali susjedi koji su prvi imali priliku parkirati svoje automobile u zdanju koje je ”mučilo” njihov okoliš punih pet godina. Garaža ima 350 parkirnih mjesta, a nakon ljetne sezone planira se i dovršetak poslovnih prostora na višim etažama.

Inače, što se prometa tiče, ulaz u garažu planiran je iz smjera Slatine, odnosno Ulice maršala Tita, dok je izlaz s druge strane, na Ulicu Joakima Rakovca, a iz Grada Opatije poručili su da, ukoliko se takvo rješenje pokaže neadekvatnim, dodatne intervencije mogu se izvesti najesen.

[nggallery id=782]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!