U oku kamere: Gradonačelnik Lukanović primio uspješne i nagrađene gospodarstvenike @ Kastav

kastav_nagradeni_gospodarstvenici_2016-1_01

Lorencin i Pavlić nagrađeni su kao menadžeri godine u malim tvrtkama, a Muzica je dobitnik Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka.

Kastav – Poduzetnike s područja Kastva, koji su osvojili priznanja za ostvarene rezultate u poslovanju – predstavnike poduzeća RIS d.o.o. prof.dr.sc. Milu Pavlića i Igora Zamlića, Marijana Lorencina iz Aitac d.o.o. i Ferucia Muzicu iz Montelektro d.o.o. – primio je jučer u gradskoj vijećnici kastavski gradonačelnik Ivica Lukanović.

kastav_nagradeni_gospodarstvenici_2016-2_01

Svečanom primanju nazočili su i predsjednik Županijske komore prof.dr.sc. Vidoje Vujić te zamjenici gradonačelnika Dean Jurčić i Šehrizad Begić, a tema razgovora, očekivano – bilo je gospodarstvo…

Lorencin i Pavlić nagrađeni su kao menadžeri godine u malim tvrtkama, a Muzica je dobitnik Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka.

– Riječ je o poduzećima koji su od svojih skromnih i teških početaka, trudom, predanošću i vizijom došli u sam vrh te su danas prepoznati od struke i zadovoljnih klijenata, a svoje poslovanje u velikoj mjeri baziraju na inozemnom tržištu, istaknuto je na jučerašnjem primanju.

Tvrtka RIS d.o.o. bavi se razvojem vlastitih software-a, AITAC djeluje u sektoru brodogradnje i kako je gosp. Lorencin naglasio to je sektor koji se izrazito razvija u Rijeci i zapošljava više od tisuću inženjera. Tvrtka Montelektro djeluje u sektoru elektroindustrije i više od 90 posto prihoda ostvaruje na inozemnom tržištu. Ova poduzeća zapošljavaju pretežito visokoobrazovane radnike, inženjerske struke.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!