U oku kamere: Grmljavinsko nevrijeme ‘donijelo’ grašicu @ Volosko, Bregi, Veprinac

grasica_volosko (4)

Naime, od jutarnjih, vrlo ugodnih temperatura do poslijepodnevnog pogoršanja vremena praćenog grašicom. Nekoliko fotografija grašice koje je padala u Voloskom pogledajte u nastavku teksta…

Volosko, Bregi, Veprinac – Sulude vremenske prilike koje se izmjenjuju tijekom današnjeg dana kulminirale su u poslijepodnevnim satima naglim padom temperature zraka te grašicom. Iako je jutro mamilo kratke rukave i šetnju na ugodnim temperaturama uobičajenima za ovo doba godine, poslijepodnevni sati ponovo su izvukli tople majice iz svojih ormara.

Grašica @ Bregi

Grašica @ Bregi

Prema prognozi vremena koju je objavio Državni hidrometeorološki zavod za danas su najavili promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i dalje nestabilno s mjestimičnom kišom te lokalnim pljuskovima i grmljavinom, osobito na sjevernom Jadranu i u kopnenim krajevima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u Dalmaciji zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 20 i 26 °C.

Za sutra prognostičari najavljuju promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno će biti kiše te lokalnih pljuskova i grmljavine, osobito u unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura između 9 i 14, na Jadranu od 14 do 19, a najviša dnevna uglavnom između 20 i 25 °C, u gorskim krajevima malo niža.

[nggallery id=1208]

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!