U oku kamere: Havana Junior Barmen Cup – Karlo Španjol pobjednik je natjecanja barmena

Na izvrsnom drugom mjestu našao se Marin Prpić koji je osim toga dobio i nagradu za najbolji Show, dok je 3. mjesto zauzela Jelena Vidović!

Rijeka – 8. natjecanje barmena pod nazivom Havana Junior Barmen Cup 2018., održalo se jučer na Korzu u okviru Champagne Bara Pommery.

Ove godine devet natjecatelja odvažilo se, na sred Korza, ispred Champagne Bara Pommery, stati pred zahtjevnu publiku i zainteresirane prolaznike te prezentirati što su sve naučili u svom kratkom barmenskom stažu. Nervozu u zraku se moglo rezati nožem, ali uz navijanje riječke publike i pokojeg Mojita, barmeni su uspješno prebrodili i tu prepreku, te je show mogao početi. Bilo je ovdje svega, od izvrsnih trikova, atraktivnih bacanja, do nešto manje uspješnih pokušaja. Ipak, cilj natjecanja je pružiti priliku novim barmenima da pokažu što su sve naučili do sada, ali i ohrabriti ih da se nastave baviti ovom atraktivnom strukom, što smo nadam se ovim natjecanjem uspješno izvršili. Najveći broj bodova osvojio je Karlo Španjol, kojem ovim putem čestitamo na odličnom rezultatu. Na izvrsnom drugom mjestu našao se Marin Prpić koji je osim toga dobio i nagradu za najbolji Show, dok je 3. mjesto zauzela Jelena Vidović!

– Uz plesne ritmove, talentirane pjevače, savršene mlade plesače iz Plesne grupe Flame, PC Mimbao te nezaboravne vatrene Riječke Mažoretkinje. Svima njima možemo zahvaliti na odličnoj zabavi kao i barmenima na fantastičnim koktelima. Plesalo se i zabavljalo dugo u noć. Prvo se želimo zahvaliti svim gostima, prijateljima, natjecateljima, sucima, te svima ostalima koji su nam pomogli da ovo natjecanje bude uspješno, nezaboravno i naravno zabavno. Bez Vas sve ovo ne bi imalo smisla, tako da još jednom hvala svima! Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bio je znak za početak zabave za sve goste i natjecatelje na kraju zahtjevnog natjecanja. Osoblje Champagne Bara Pommery i DJ Macola pobrinuli su se da svi budu sretni i rasplesani do ranih jutarnjih sati. Također hvala i medijskim predstavnicima koji su se potrudili da se naš dobar glas pročuje daleko, poručili su organizatori iz Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Podsjetimo, Havana Junior Barmen Cup je natjecanje koje se održava svake godine još od davne 2010., te okuplja barmene početnike iz cijele Hrvatske koji su završili Školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske.

– I za kraj, hvala našem partneru Champagne Bar Pommery, te dragim sponzorima što su nam pružili podršku bez koje ovo natjecanje ne bi bilo potpuno – Havana Club, Pernod Ricard, dboki, Kotanyi Hrvatska, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljska oprema, Novi List, Grad Rijeka, Primorsko – Goranska Županija, Totalni FM Rijeka koji je proširio dobar glas o natjecanju, Pizzerija Maslina koja se pobrinula da barmeni ne budu gladni, i svim drugim sponzorima, dodali su organizatori.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!