U OKU KAMERE HNK Rijeka putuje u Portugal – ‘Nastaviti gdje smo stali’

Rijeka će u Portugalu odraditi tri pripremne utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu protiv Wolfsburga (14 sati), jakog njemačkog prvoligaša.

Rijeka – Nogometaši Rijeke u četvrtak popodne nakon treninga krenuli su prema Portugalu. Točnije, prva stanica je Zagreb gdje će riječka ekspedicija prenoćiti nakon čega će se u petak ujutro zaputiti u Lisabon od kuda ih očekuje još 255 kilometara prema jugu i konačnoj destinaciji, Albufeiri.

– Očekujem dobar rad, puno treninga i postati još bolji. Već smo ovaj prvi tjedan puno radili i vidi se da je atmosfera dobra, ustvrdio je Antonio Čolak uoči polaska za Portugal.

Rijeka će u Portugalu odraditi tri pripremne utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu protiv Wolfsburga (14 sati), jakog njemačkog prvoligaša.

– Sretan sam da imamo dobre protivnike, da možemo vidjeti gdje smo. Već će Wolfsburg biti jako težak ogled, moramo samo davati sve od sebe, da ostanemo zdravi i vidjet ćemo sve na terenu, rekao je Antonio Čolak koji je sezonu završio u odličnoj formi. Glavno pitanje je kako zadržati formu?

– Za sve je potreban naporan trening i moj trud, onda će doći šanse i golovi, ustvrdio je Čolak.

Simon Sluga zaželio je samo da ozljede zaobiđu momčad.

– Očekujem da bude zdravlja i što manje ozljeda, te da svi budemo na raspolaganju treneru. Stanje je jako dobro, treniramo marljivo i koncentrirano. Ozljede nas uglavnom zaobilaze, važno je da nastavimo gdje smo stali. Vratili smo gard i pokazali karakter, pronašli smo formu i identitet, ustvrdio je Simon Sluga.

Na put su krenuli: Simon Sluga, Stjepan Lončar, Zoran Kvržić, Jakov Puljić, Roberto Punčec, Heber, Petar Mamić, Maxwell Acosty, Antonio Čolak, Andrej Prskalo, Josip Mitrović, Denis Bušnja, Ivor Pandur, Dario Čanađija, Darko Velkovski, Dario Župarić, Domagoj Pavičić, Mario Pavelić, Joao Escoval, Luka Capan, Momčilo Raspopović, Adrian Liber, Hrvoje Smolčić, Matej Vuk, Alexander Gorgon i Filip Braut.

 

error: Content is protected !!