U OKU KAMERE Hotel Miramar donirao Dječjoj bolnici 34.500 kuna prikupljenih na humanitarnoj tomboli

Financijska sredstva prikupljena su na humanitarnoj tomboli koja je u hotelu organizirana tijekom novogodišnjih blagdana, a iskoristit će se za nabavu medicinske opreme.

Rijeka – Danas se u prostorima Klinike za pedijatriju održala svečana primopredaja simboličnog čeka u iznosu od 34.500 kuna. Ček su predstojnici Klinike za pedijatriju prof. dr. Jeleni Roganović uručili predstavnici Hotela Miramar – Aleksandra Čalošević i Emil Gurguška.

Financijska sredstva prikupljena su na humanitarnoj tomboli koja je u hotelu organizirana tijekom novogodišnjih blagdana, a iskoristit će se za nabavu medicinske opreme. Za male pacijente Dječje bolnice na Kantridi planira se nabaviti – stolica za ispitivanje funkcionalnih poremećaja mokrenja i igla za biopsiju pod kontrolom ultrazvuka…

Hotel Miramar već godinama organizira doček Nove godine za svoje goste i za tu priliku priprema bogat zabavni program. Sredstva prikupljena na humanitarnoj tomboli uvijek daruju najmlađim bolesnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

error: Content is protected !!