U OKU KAMERE Humanitarna akcija za pohvalu – Kozmetički tretmani za prirodan izgled žena koje su zbog bolesti i kemoterapije izgubile kosu i obrve

Prema riječima vlasnice i inicijatorice ove humanitarne akcije, Emanuele Slavić, ovaj projekt se nastavlja i u narednom periodu, a uskoro će biti određen datum.

Matulji – U kozmetičkom studiju Zen tijekom prosinca održala se velika humanitarna akcija koja se nastavlja i ove godine. Akcija je održana za sve žene oboljele od karcinoma i autoimunih bolesti koje za posljedicu imaju gubitak kose i obrva.

Prema riječima vlasnice i inicijatorice ove humanitarne akcije, Emanuele Slavić, ovaj projekt se nastavlja i u narednom periodu, a uskoro će biti određen datum.

– Odaziv je bio lijep, a potpuno besplatno napravili smo microblading i make up ženama oboljelim od karcinoma i autoimunih bolesti koje za posljedicu imaju gubitak kose i obrva. Akcija se održava subotom od 9 do 14 sati, kada sve oboljele žene mogu doći na tretman. Cilj microbladinga je trajnom šminkom iscrtati obrve i vratiti ženama prirodni izgled kao prije kemoterapija i bolesti. Osobno sam potražila i sponzore projekta, tako da smo imali osiguranu zakusku za goste, piće i kolače. Zato veliko hvala konobi Mučićeva Ravan, slastičarni Slatka Tajna, i Karmeli Tancabel ispred vina Iločki podrumi te radio Korzu i Pink pen portalu. S projektom nastavljamo i u narednim mjesecima, a uskoro ćemo odrediti i novi datum akcije, o čemu ćemo obavijestiti javnost, kazala nam je Emanuela Slavić, vlasnica kozmetičkog salona Zen, kojoj je osim zaposlenica Gabriele Cestnik i Nicol Košute pomogla i Sandra Iskra koja je bila zadužena za make up.

Kozmetički studio Zen nalazi se na adresi Mučići 9, preko puta konobe Mučićeva ravan, a sve informacije vezane uz akciju možete saznati na 051 279 655 ili na ovom linku

error: Content is protected !!