U OKU KAMERE Humanitarna izložba ‘Nasmijana lica Riječkog karnevala’ krasi Korzo

Sva prikupljena sredstva od prodaje fotografije namijenjena su Centru za autizam Rijeka, za nabavku komunikacijskog softvera GRID3.

Rijeka – Kao podsjetnik na karnevalsko ludilo, na panoima na Korzu postavljena JE humanitarna prodajna izložba fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ Foto studija Kurti. Sva prikupljena sredstva od prodaje fotografije namijenjena su Centru za autizam Rijeka, za nabavku komunikacijskog softvera GRID3.

Izložbu su otvorili Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Nikola Kurti, vlasnik Foto studija Kurti, Meštar Toni te Maja Komar Lenac i Vesna Fućan, predstavnice Centra za autizam Rijeka.

Fotografije možete pogledati i odabrati na velikim panoima na riječkom Korzu sve do 9. ožujka, a još veći izbor fotografija dostupan je na internetskim stranicama www.fotokurti.com i u Foto studiju Kurti. Fotografije se naručuju direktnom uplatom na račun Centra za autizam Rijeka te su dostupne uokvirene u manjem obliku 20×30 po cijeni od 100 kn i u većem formatu 30×45 po cijeni od 150 kn. Uplatnice možete naći u svim poslovnicama Foto studija Kurti te u Turističkom informativnom centru na Korzu. Nabavkom komunikacijskog softvera GRID3 tvrtke Smartbox, učenicima s autizmom bit će lakše komunicirati, kontrolirati okolinu i upotrebljavati računalo. Podržan je na Windows platformi, te je lagan za instalaciju i korištenje.