U oku kamere: Izložba ‘Kakva su to vremena’ krasi kafić Abbazia na gornjem katu mrkata @ Opatija

izlozba kakva su to vremena bila opatija abbazia 1

Brojne fotografije iz raznih perioda života brojnih Opatijaca mogu se vidjeti na jednom mjestu. Od brojnih sugrađana koji su stekli legendarni status kao što je Mopa, preko brojnih lica koji su svakodnevno participirali u životu grada. Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

Opatija – ‘Kakva su to vremena’ naziv je spontane izložbe koji krasi prostor caffe bara Abbazia na gornjem katu opatijske tržnice.

izlozba kakva su to vremena bila opatija abbazia 2

Brojne fotografije iz raznih perioda života brojnih Opatijaca mogu se vidjeti na jednom mjestu. Od brojnih sugrađana koji su stekli legendarni status kao što je Mopa, preko brojnih lica koji su svakodnevno participirali u životu grada.

– Svi gosti koji meni dolaze na kafe imaju neku dobru priču iz mladosti i kako je nekad bilo. Zamolila sam ih da donesu koju fotografiju di su ti trenuci ovjekovječeni. Led je probio Emil Jeletić, nakon njega sliku je donio Marijeto Banjin. Iz svih fotografija skrivaju se tako lijepe priče i uspomene, a meni je puno srce kad vidim kakvu emociju iste izazovu, kazala je Karolina Sobotinčić, uz napomenu da se trajanje izložbe zbog velikog interesa produžuje do daljnjega.

Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

izlozba kakva su to vremena bila opatija abbazia

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net