U OKU KAMERE Kaokakao proslavio pet slatkih godina uspješnog rada

Kolači Kaokakao, Taj Mahal, Merry Berry, Mojito, Passion, Malibu, Vegan Choco, Millefoglie samo su neki od raznih vrsti kolača koji su postali melem za nepca brojnih gostiju. Prema riječima Anje Žulić uz nju, u slastičarnici radi još šest slastičarki i dvije konobarice, vođeni idejom da je kvaliteta uvijek na prvom mjestu.

Volosko – Da Volosko ima vrhunsku gastronomiju već desetljećima dobro je poznata činjenica, ali svo to vrijeme osim ‘slane’ ponude, uvijek je falila ona ‘slatka’. Tu gastronomsku falingu, prije pet godina ispravila je Anja Žulić otvaranjem slastičarnice Kaokakao te učinila Volosko nezaobilaznim mjestom za uživanje u slatkim čarolijama koje izlaze iz njezine kuhinje.

Kolači Kaokakao, Taj Mahal, Merry Berry, Mojito, Passion, Malibu, Vegan Choco, Millefoglie samo su neki od raznih vrsti kolača koji su postali melem za nepca brojnih gostiju. Prema riječima Anje Žulić uz nju, u slastičarnici radi još šest slastičarki i dvije konobarice, vođeni idejom da je kvaliteta uvijek na prvom mjestu. Tako su imali prilike ispuniti želju mladencima na Crvenom otoku te dopremiti i na licu mjesta posložiti tortu na pet katova za 200 uzvanika. No, nije tu kraj ispunjavanju želja svojim gostima, koji ponekad telefonski naruče i u prolazu pokupe svoje omiljene kolače, na principu drive in poslovanja.

– Gradimo ovu priču zajedno ispunjavajući vaše želje koje su pomogle u ostvarenju naših snova. Zahvaljujemo svim vjernim posjetiteljima i onima koji će to tek postati, poručili su iz slastičarnice Kaokakao, koji su nakon tri godine uspješnog poslovanja u Voloskom priču proširili u Rijeku otvaranjem kavane&bistroa Grad.

error: Content is protected !!