U OKU KAMERE Kastavski reformisti održali još jednu uspješnu akciju za nezbrinute pse i mačke

Posebne zahvale idu vrtiću Veprinac na doniranih 650 kuna, izrazito nam je drago da su mališani donirali Azil te su uz svoju donaciju priložili i poseban crtež, istaknuo je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Kastav – Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke u organizaciji kastavskih Reformista održana je danas ispred Spara. .

– Ova, jedanaesta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je veoma uspješna. Prikupljenih 300 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i 1650 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama, istaknuo je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista koji su akciju održali u suradnji s ‘Društvom za zaštitu životinja Rijeka’ i ‘Udrugom Mijau’.

– Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u azil za napuštene pse. Posebne zahvale idu vrtiću Veprinac na doniranih 650 kuna, izrazito nam je drago da su mališani donirali Azil te su uz svoju donaciju priložili i poseban crtež. Veliko hvala i svima ostalima koji su se odazvali na našu akciju. Onima koji to nisu bili u mogućnosti učiniti, poručujemo da će sljedeću priliku za to imati već na jesen, zaključio je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

error: Content is protected !!