U oku kamere: Kik donirao dresove malim nogometašima MNK Gorovo @ Opatija

mnk_gorovo_donacija_kik_2016-2_01

Donaciju je predao direktor KiK-a za Hrvatsku i Sloveniju Ante Rimac, a donaciju su u ime kluba primili predsjednica Sunčica Likar i trener Domagoj Tramontana u prisustvu malih nogometaša, koji su odmah isprobali nove dresove.

mnk_gorovo_donacija_kik_2016-1_01

Opatija – Vrijedna donacija sportske opreme tekstilnog lanca KiK uručena je 16. studenog predstavnicima i malim nogometašima MNK Gorovo. Donaciju je predao direktor KiK-a za Hrvatsku i Sloveniju Ante Rimac, a donaciju su u ime kluba primili predsjednica Sunčica Likar i trener Domagoj Tramontana u prisustvu malih nogometaša, koji su odmah isprobali nove dresove. Povodom akcije ”Maknimo djecu s ulice!“ najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien, hrvatskim klubovima donira nogometnu opremu za sve uzraste. Dresovi su od kvalitetnog clima cool materijala, sadrže gornji i donji dio, a u donaciji su i štucne te sportska torba po setu momčadi.

– Njemački tekstilni lanac KiK Textilien jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. godine KiK je ušao u Hrvatsku i sada je u svim hrvatskim gradovima. Nedavno je otvorena 72. trgovina, dok nam je dugoročni plan imati preko 100 filijala. Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, a danas KiK posluje s preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22 tisuće radnika. Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto našeg tekstilnog lanca, istaknuo je direktor KIK-a Ante Rimac.

K. Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!