U oku kamere: Klapska pjesma odzvanja u toploj noći – Održana 8. Večer klapa va Leprince @ Veprinac

8_vecer_klapa_va_leprince_2016_veprinac (1)

Solidan odaziv dobro raspoložene publike ispunio je gledalište postavljeno kraj crkvice Sv. Ane, na platou ispod starog grada te kod starih gradskih vrata, a organizatori – Kulturno društvo Leprinac i Klapa Mirakul istaknuli su zadovoljstvo odazivom, posebice s obzirom na velik broj događanja koja su se u isto vrijeme odvijala u okolici. Nekoliko fotografija s Veprinca pogledajte na ovom linku

8_vecer_klapa_va_leprince_2016_veprinac (2)

Veprinac – Devet klapa iz Istre, Kvarnera i Slovenije nastupilo je u subotu navečer na osmom izdanju manifestacije Večer klapa va Leprince. Topla srpanjska večer odzvanjala je klapskom pjesmom, a pod ložom su se u najboljem izdanju pokazali brojni vrhunski vokalisti.

Od muških klapa nastupili su Reful i Flumen iz Rijeke, Mistrage iz Viškova, Skalin iz Matulja, Castrum Veneris iz Kaštela, Škvadra iz Košana u Sloveniji te domaći predstavnici – Mirakul iz Veprinca, dok je ženskih klapa bilo manje brojem, ali ne i kvalitetom. Nastupile su Rožice iz Šapjana te ženska klapa Volosko.

8_vecer_klapa_va_leprince_2016_veprinac (3)

Solidan odaziv dobro raspoložene publike ispunio je gledalište postavljeno kraj crkvice Sv. Ane, na platou ispod starog grada te kod starih gradskih vrata, a organizatori – Kulturno društvo Leprinac i Klapa Mirakul istaknuli su zadovoljstvo odazivom, posebice s obzirom na velik broj događanja koja su se u isto vrijeme odvijala u okolici.

Nekoliko fotografija s Veprinca pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net