VIDEO, FOTO: Koktelsi snimili spot za pjesmu Šinjorina @ Veprinac

koktelsi_sinjrina_snimanje_spota_veprinac_2

Namjerno smo izabrali ovu pjesmu, obzirom da smo i u video formatu željeli obilježiti dolazak Claudie Beni u band. Nekoliko fotografija sa snimanja spota pogledajte u nastavku teksta.

Veprinac – Ovog četvrtka, u prostorijama društvenog doma u Veprincu, Koktelsi su snimili spot za pjesmu Šinjorina, koji je ujedno i prvi spot s novog albuma ‘NaNajjače’.

koktelsi_sinjrina_snimanje_spota_veprinac_4

– Namjerno smo izabrali ovu pjesmu, obzirom da smo i u video formatu željeli obilježiti dolazak Claudie Beni u band. Glavna uloga pripala je prvoj dami Koktelsa, koja je utjelovila Talijanku koja je došla na odmor kod nas, tu se zaljubila, nakon čega se stvari počinju komplicirati, kazao nam je Nikola Peršić.

Spot je sniman u zatvorenom prostoru, radnju za režiju napisao je Tomi Kresevič, a kompletan materijal se snimao pod budnim okom Zorana i Karmen Ventin iz matuljskog Art Filma.

– Prije početka snimanja spota, mislili smo još i prostor natrpat sa statistima te glumcima, ali kada smo posložili svu opremu jedva smo i mi stali u široki kadar, tako je ispalo da su nam pristigli glumci i statisti bili publika za stvaranje atmosfere. Osjećali smo se kao u emisijama nekakvih super talent showa! Sve je dinamično i puno efekata, igrali smo se sa svijetlom, raznim pozicijama i improvizacijama, a dim nam je bio posebna inspiracija tako da se većinu vremena nismo ni vidjeli od gustoće dima, a razne boje koje smo projicirali pretvorili smo u pravi video party. Uglavnom, trudili smo se da bude dinamično i otkačeno – u našem stilu. Uostalom, to publika očekuje od nas te jedva čekam da spot ugleda svijetlo dana, rekao nam je Nikola Peršić.

[nggallery id=1060]

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto, video: Zoran Ventin / Art-film

error: Content is protected !!