U oku kamere: Koncert klape Cambi upotpunio manifestaciju Taste & Music @ Trsat

taste_music_klapa_cambi_trsat_2014 (5)

Manifestacija Taste & Music temeljena je na pripremi i posluživanju hrane u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane osam različitih renomiranih ugostitelja. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Rijeka – Usprkos promjenjivom vremenu na Trsatskoj gradini jučer je održana manifestacija Taste & Music. Posjetitelji su uz pratnju domaćina bili provedeni kroz prostor Trsatske gradine gdje su na 7 zanimljivih lokacija bili smješteni punktovi s posluženom hranom. Program je začinio koncertni nastup jedne od najpriznatijih hrvatskih klapa – klape Cambi iz Kaštel Kambelovca.

taste_music_klapa_cambi_trsat_2014 (6)

Manifestacija Taste & Music temeljena je na pripremi i posluživanju hrane u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane osam različitih renomiranih ugostitelja. Hranu su posluživali restoran Aerosteak, restoran Grand hotela Bonavia, konoba Blato, restoran hotela Continental, slastičarna Dolce Bolero, konoba Nebuloza, Kuća istarskog pršuta i Stancija Kovačići.

U drugom dijelu manifestacije održan je koncert jedne od najpriznatijih hrvatskih klapa – klape Cambi iz Kaštel Kambelovca koja je usprkos kiši održala nazaboravan nastup pred mnogobrojnom riječkom publikom.

Trio MR.M na rasporedu je sutra, 05. kolovoza, s početkom u 21:30 sati uz slobodan ulaz. Uz zvukove jazza i smooth jazza, trio MR.M stvara ugodnu atmosferu. Čine ga Mihael Sečen za mikrofonom, Miro Gugić za gitarom i Rajko Ergić za saksofonom.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!