U oku kamere: Kraj polugodišta obilježila donacija VMO Volosko učenicima ‘stare’ škole

stara_skola_volosko_donacija_vmo_2014 (1)

Poboljšanje javne rasvjete na ulazu u dvorište, betoniranje putića i donacija stola za stolni tenis razveselili učenike i profesore.

Volosko – Sam kraj prvog polugodišta obilježilo je uručenje donacije mjesnog odbora Volosko profesorima i učenicima opatijske ‘stare škole’. Naime, kako nas je izvijestio Damir Dujmić, predsjednik VMO Volosko, školsko dvorište bogatije je za stol na kojem će učenici moći zaigrati stolni tenis. Navedenu donaciju pomogla je i tvrtka Experience bike & ski koja će donirati mrežice, loptice i rekete.

stara_skola_volosko_donacija_vmo_2014 (2)

– Ovim činom željeli smo oplemeniti prostor škole i ponuditi učenicima dodatnu sportsku rekreaciju. Također, vlastitim sredstvima poboljšali smo javnu rasvjetu, pa su od nedavno na ulazu u školsko dvorište postavljena nova rasvjetna tijela. S donje strane zgrade, betonirali smo put u duljini od tridesetak metara, čime smo spriječili dodatne probleme koji su posljednjih godina javljali na tom djelu prolaza, istaknuo je Damir Dujmić te naglasio da su sve akcije provedene u dogovoru s ravnateljem škole Fredijem Glavanom.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!