U oku kamere: Kvarner Festival oduševio klijente BKS Banke @ Opatija

Predstavnici BKS Bank d.d. sviraju početne taktove na Kvarner Festivalu

Predstavnici BKS Bank d.d. sviraju početne taktove na Kvarner Festivalu

Izvedbom Purpur in Jeans, orkestar Purpur priuštio je slušateljima neprikosnoveno glazbeno iskustvo. Brojni gosti tako su uživali u ovoj nesvakidašnjoj izvedbi u kraljevskom ambijentu Hotela Kvarner u Opatiji.

Opatija – Posjet Kvarner Festivalu za mene nije samo kulturni vrhunac godine, već me svaki put iznova veseli provesti posebnu večer s našim partnerima i klijentima u Hrvatskoj, rekla je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Bank AG. Čarobna večer provedena je uz koktel te noći u kasno ljeto.
Purpur orkestar je u prekrasnoj Kristalnoj dvorani predstavio narodna i klasična djela na jedan sasvim novi način i u novoj interpretaciji.

BKS Bank d.d. je već osam godina prisutna na hrvatskom tržištu. Poslovnicama u Rijeci i Zagrebu pruža usluge privatnim osobama i tvrtkama.

Predsjednik uprave Goran Rameša, zajedno s članom uprave Christianom Pettingerom, zaslužan je za pozitivan razvoj poslovanja tvrtke kćeri u Hrvatskoj. Uskoro će tako BKS Bank d.d. postati prva banka poslovnica u Hrvatskoj koja je pripojena svojoj krovnoj kompaniji – BKS Bank AG. Istovremeno, BKS leasing Hrvatska d.o.o. nastavlja s pružanjem leasing usluga kao i do sad.

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Petar Kürschner

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net