U oku kamere: Liburnijska stranka predala Socijalnoj samoposluzi donaciju prikupljenu humanitarnim kuhanjem @ Opatija

liburnijska stranka 2017 crveni kriz

Članice i članovi LIST-a, uz pomoć Cvijete Juranović iz Kluba 60+ i pod paskom Doris Vlah održali su kulinarsku akciju kako bi prikupili sredstva za potrebite građane Opatije.

Opatija – Više od dvije tisuće kuna prikupljenih humanitarnom akcijom održanom na opatijskom mrkatu dan prije Uskrsa, članovi Liburnijske stranke na čelu s predsjednicom opatijskog ogranka Stellom Brguljan predali su Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Crvenog križa Opatija.

Članice i članovi LIST-a, uz pomoć Cvijete Juranović iz Kluba 60+ i pod paskom Doris Vlah održali su kulinarsku akciju kako bi prikupili sredstva za potrebite građane Opatije.

– Želja nam je apelirati na ljude kako bi se češće sjetili onih kojima je pomoć potrebita, pomogli i sudjelovali individualno ili u ovakvim akcijama. Iako nam vrijeme nije bilo naklonjeno, akcijom je prikupljeno više od 2.000 kn i time smo kupili namirnice za koje smo dobili informaciju u Crvenom križu da su potrebite. Priča se o velikim projektima, obećava se šakom i kapom poput gradonačelnika Dujmića, sada pred izbore, a zaboravljaju se one osnovne potrebe građana. Mi iz LIST-a zalažemo se za grad u kojem neće biti potrebitih i siromašnih, grad u kojem nećemo imati obitelji koji žive u vlažnim podrumima, a s druge strane socijalni stanovi se podijele pod čudnim okolnostima, obitelji koje svojoj djeci ne mogu priuštiti marendu. I nikada nećemo sklanjati pogled pred istinom, kao što je to često radila sadašnja vlast. Opatija je grad koji svojim bogatim proračunom treba osigurati bolji standard svim građanima, a ne samo pojedincima, kazala je Brguljan, zahvalivši svima koji su sudjelovali u akciji, ”koji su došli po kiši i donirali deset ili više kuna po pijatu, pa do naših članova koji su pokazali složnost i zajedništvo,da se zajednica u kojoj živimo razvija i napreduje”.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!