U OKU KAMERE Lumberaši i Latarići sudjelovali na međunarodnom karnevalu u Budvi

Lumber klub Opatija i Opatijski latarići sudjelovali su na karnevalu koji je okupio više od 2000 sudionika…

Opatija – Članovi Lumber klub Opatija i  Opatijski latarići gostovali su prošlog vikenda na karnevalskim Majskim večerima u Budvi na kojem su osim gostiju iz Hrvatske sudjelovali i brojni karnevalisti iz Italije, Srbije, Slovenije, Kosova, Kube, Španjolske, Austrije, Ukrajine, Rusije, Poljske, Češke, Litve, Turske…

— Put juga krenula je vesela ekipa, tj. četrdesetak Lumberaša i četiri latarića pod budnim okom Renate koja je nosila krunu, kazao nam je Dragan Hlanuda te istaknuo da im je u Budvi bilo odlično.

– BIlo nam je lepo, odlično smo primljeni. Prvi dan smo do grada išli napol maškarani u sklopu programa ‘Abrum’, što je svojevrsni poziv gostima i mještanima, odnosno brumanje turista i mještana, da pridu na 17. Međunarodnom turističkom karnevalu i 18. ‘Proljećnoj noći pod maskama’. Karnevalsku tradiciju našeg kraja predstavili su Lumberaši, a mi smo dodatno doprinijeli atraktivnosti što potvrđuju riječi jednog posjetitelja koji nas je pohvalio i rekao da imamo ‘milenijsku masku’, dodao je Hlanuda.

 

error: Content is protected !!