U OKU KAMERE Mališani 2008. godište i veterani Opatije osvojili prvo mjesto na 9. izdanju Dvoranskog prvenstva grada Rijeke

Osim veterana, ekipa NK Opatija 2008. godište također je osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji u susretu protiv ekipe ŠN 1. Gol.

Rijeka – Veterani Opatije osvojili su prvo mjesto na 9. izdanju Dvoranskog prvenstva grada Rijeke. U finalnoj utakmici odigrali su neriješeno protiv ekipe Novog lista, a pobjedu su izborili preko penala. Opatijci imaju još razloga za zadovoljstvo s obzirom na to da je Dragan Šanjug proglašen za najboljeg igrača turnira, a Robert Perčić za najboljeg golmana. Uz spomenuti dvojac boje Opatije branili su Nikola Hlanuda, Sanjin Tončinić, Aleksandar Bubnić, Damir Toto, Saša Mrnjaus, Kristijan Brajković i Dalibor Zobić.

Osim veterana, ekipa NK Opatija 2008. godište također je osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji susretu protiv ekipe ŠN 1. Gol. Također, popust starijih kolega i mališani su ovaj susret razriješili u ruletu jedanaesteraca, u kojem su bili bolji od svojih vršnjaka. Za najboljeg golmana proglašen je Mateo Toto, a Frano Mohorovičić za najboljeg igrača (oba NK Opatija), dok je najbolji strijelac bio Marko Vulić (ŠN 1. gol)

Za kraj dodajmo da su mališanima nagrade uručili igrači HNK Rijeke – Hrvoje Smolčić, Ivor Pandur i Matej Vuk.

error: Content is protected !!