U oku kamere: Massimo oduševio publiku @ Opatija

Liburnija.net: Massimo Savić @ Opatija

Liburnija.net: Massimo Savić @ Opatija

Pri kraju koncerta Massimu se pridružio i Marko Tolja koji je umjesto Nene Belana otpjevao veliki hit ‘Zar više nema nas’.

Opatija – Sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner Massimo proslavio svojih 30 godina karijere te u laganom ritmu rasplesao najvjerniju publiku. U trajanju od dva i pol sata mogli su se čuti njegovi najveći hitovi, kako stari tako i novi. Pri kraju koncerta Massimu se pridružio i Marko Tolja koji je umjesto Nene Belana otpjevao veliki hit ‘Zar više nema nas’. Na koncertu su se mogle čuti i pjesme poput ‘Gracija’, ‘Zamisli život u ritmu muzike za ples’, ‘Indija’, ‘Tišina’, ‘Stranac u noći’ kao i mnoge druge uz koje je publika neumorno plesala do samoga kraja.

S Massimom binu su dijelili i Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Matošević (gitara), Aleksandar Ismailovski (klavijature), Goran Delač (bas), Boris Popov (udaraljke), Marko First (violina) te prateći vokali Martina Majerle i Vanesa Mišić. Nakon koncerta Massimo je pozvao publiku na druženje i potpisivanje albuma.

[nggallery id=734]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net