U OKU KAMERE Memorijalni turnir Dubravko Dukić Gule okupio brojne prijatelje Najvećeg i ljubitelje sporta i dobre glazbe

Dobra atmosfera trajala je od ranih poslijepodnevnih sati kada su krenuli turniri u kartama i nogometu – borba tri na tri u „kavezu“ okupila je čak 24 ekipe, a svega nešto manje, njih 19, natjecalo se u briškuli i trešeti. U večernjim satima krenuli su glazbeni nastupi bendova Acoustc Life, Kožne Jakne, Canotti, a nastupili su i Mauro Staraj te Šajeta s bendom.

Kastav – Brojni ljubitelji nogometa, briškule i trešete, dobre glazbe i izvrsne zabave okupili su se jučer kod Caffe bara Tin gdje je održan 2. Humanitarni memorijal Dubravko Dukić Gule.

Dobra atmosfera trajala je od ranih poslijepodnevnih sati kada su krenuli turniri u kartama i nogometu – borba tri na tri u „kavezu“ okupila je čak 24 ekipe, a svega nešto manje, njih 19, natjecalo se u briškuli i trešeti. Na nogometnom turniru prvo mjesto osvojila je ekipa Forest, drugo Trsat, a treće Puž auto.

U večernjim satima krenuli su glazbeni nastupi bendova Acoustc Life, Kožne Jakne, Canotti te Klape Skalin, a nastupili su i Mauro Staraj te Šajeta s bendom. Sav prihod od kotizacija i konzumacija namijenjen je u humanitarne svrhe.

Lani je ovim događanjem prikupljeno oko šest tisuća kuna koje su donirane dvjema socijalno ugroženim obiteljima s kastavskog područja.

Organizator je Mjesni odbor Spinčići, a pokrovitelji Grad Kastav te mjesni odbori Rubeši i Kastav.

error: Content is protected !!