U OKU KAMERE Mještanima Ike i Opriča prezentiran projekt RUNE

Ovoj zanimljivoj prezentaciji nazočili su predstavnici tvrtke Fenice Telekom Grupa budući pružatelji usluga RUNE mreže za internet, telefon i IPTV, koji su zainteresiranim mještanima dali potrebne informacije koje se odnose na ugovaranje telekomunikacijske usluge s operatorima u mreži.

Ika – U prostorijama MO IKA uspješno je održano predavanje na temu prezentacije projekta RUNE kojim se planira razvoj mreže elektroničke komunikacijske infrastrukture i mrežnih usluga za potrebe korisnika u ruralnim područjima Primorsko goranska županije i Istarske županije. Direktor tvrtke RUNE Crow, koja je osvojila 2019. godine prestižnu Europsku nagradu za širokopojasni sustav, Saša Ukić istaknuo je osnovni cilj ovog projekta koji osigurava ultra-brzu širokopojasnu svjetlovodnu infrastrukturu. Na prezentaciji je pojašnjeno što predstavlja kućnu svjetlovodnu instalaciju te koji se kablovi koriste u instalaciji. Prikazana je osnovna oprema koja se instalira u stanu te što sačinjava i kako se izvodi vanjska instalacija do samog domaćinstva.

Sudionici predavanja upoznati su s osnovnim uvjetima i načinom predaje zahtjeva za narudžbu priključka te financijski uvjeti koji se isključivo odnose na instalaciju u stanu u iznosu od 750 kn. Ovoj zanimljivoj prezentaciji nazočili su predstavnici tvrtke Fenice Telekom Grupa budući pružatelji usluga RUNE mreže za internet, telefon i IPTV, koji su zainteresiranim mještanima dali potrebne informacije koje se odnose na ugovaranje telekomunikacijske usluge s operatorima u mreži.

error: Content is protected !!