U oku kamere: Mnogobrojna događanja privukla veliki broj posjetitelja u Opatiju

Na šetnici iznad kupališta Slatina od četvrta do ponedjeljka održava se Uskršnji sajam umjetničkih radova i autohtonih proizvoda, a na štandovima su svoje radove i ponudu predstavili opatijski umjetnici Eda Mihovilić, Vedran Ružić i Claudio Frank te brendovi Natura Opatija, Atelier Ecostyle, Okusi Kvarnera i Lavandine.

Opatija – Uskršnji vikend protekao je znaku promjenjivog vremena i kiše, pa je sunce u nedjeljno prijepodne izmamilo u šetnju mnogobrojne Opatijce i turiste.

Promenadni koncert Puhačkog orkestra Lovran na Slatini privukao je velik broj gledatelja koji su uživali u njihovim izvedbama. Na šetnici iznad kupališta Slatina od četvrta do ponedjeljka održava se Uskršnji sajam umjetničkih radova i autohtonih proizvoda, a na štandovima su svoje radove i ponudu predstavili opatijski umjetnici Eda Mihovilić, Vedran Ružić i Claudio Frank te brendovi Natura Opatija, Atelier Ecostyle, Okusi Kvarnera i Lavandine.

U Šporeru se mogla pogledati Izložba kamelija uz prigodni koncert Mihalja Ivkovića na harmonici, a najmlađi su mogli uživati u animacijskom programu uz Alisu i Ludog Šeširdžiju u predvorju hotela Milenij, gdje su na dar dobili i uskršnje slatkiše.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!