U oku kamere: Modna manifestacija CITY 45 20 oduševila Riječane!

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Miss Hrvatske Angelicha Zacchinga oduševila je publiku stasom, ali i glasom, baš kao i Antonio Krištofić koji je nakon uloge ambasadora Mondo Uomo brenda i modnih koraka dao glazbeni pečat prelijepoj večeri. Nekoliko fotografija s modne večeri pogledajte u nastavku teksta…

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Rijeka – Prekjučer je Trsatska gradina ugostila večer mode, ljepote, umjetosti i iznenađenja za sve posjetitelje! Modna revija na dvije etaže oduševila je sve ljubitelje mode u Rijeci i donijela modnu osebujnost i raznolikost domaće modne scene.

Reviju je otvorio Models Fashion Store koji svoje poznate brendove okuplja u buticima u Zagrebu i Poreču, a izlaske su upotpunili nakit Zlatna kiša dizajnerice Tee Lubine Tomašević kao i torbe Borša.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Reviju se uveličali riječki brendovi Lusso, Amare, Yoko, Peperoncina Dizajn, Kayra, Šik by Ljupka, Pepa dizajn, La Vetrina i Andy’s. Dodir splitske modne scene došao je zahvaljujući kreacijama Monice Sablić, Kaviy Couture, Bijoux Dive i Jelene Bošnjak, predstavila se Becha iz Zadra, ELFS, Monochromatic i Loré iz Zagreba te Ingrid Rojc iz Istre.

Posebnu haljinu predstavila je Mirna Sišul, a kreacija nadahnuta prilogom LIFE Novog Lista savršeno je pristala Maji Sulić! Reviju je podržalo i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova PGŽ s porukom U svojoj koži, predstavnice su prošetale pistom i dale jasnu poruku kako je osobno zadovoljstvo u svome tijelu najbitnije i preduvjet uživanju u modi.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Najveći aplauz izazvao je jedini muški izlazak, Mondo Uomo poznata je modna adresa u Tower centru, a stvarni muškarci nenavikli na svjetla modnih reflektora savršeno su utjelovili uloge modela te stylish, galantnih i šarmantnih muškaraca!

Miss Hrvatske Angelicha Zacchinga oduševila je publiku stasom, ali i glasom, baš kao i Antonio Krištofić koji je nakon uloge ambasadora Mondo Uomo brenda i modnih koraka dao glazbeni pečat prelijepoj večeri. Posjetitelje je kroz manifestaciju vodila Maja Škufca, čast da otvori događanja pripala je Plesnom studiju Trinity &co, a za cvjetne aranžamane pobrinula se cvjetarna Maja smještena u ZTC-u.

Posjetitelji su osim u modnim delicijama mogli uživati i u gastro poslasticama koje potpisuje PLACA 51, mjesto savršeno za privatne trenutke uživanja i poslovne uspjehe.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Dosad najveći broj posjetitelja najveći je pokazatelj da ova manifestacija itekako ima puno dobrih razloga za brzo planiranje i svog petog izdanja!

Sljedeće što nas na Trsatskoj gradini očekuje je koncert popularnog zagrebačkog banda Adastra koji će se održati u četvrtak, 20. srpnja. Karte su dostupne u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Marin Ćuk Vurnek