U oku kamere: Monodrama Ja, tata! rasprodala Trsatsku gradinu!

Publika Ljeta na Gradini uživala je u maestralnoj izvedbi koja je na čas raznježila, a u trenucima i do suza nasmijala gledateljstvo.

Rijeka – Urnebesna monodrama Ja tata! ispunila je gledalište Trsatske gradine u kojoj je tijekom sedamdesetominutne izvedbe talentirani Rakan Rushaidat publici uspio iznijeti čitav spektar emocija i dogodovština koje prate najveći događaj u životu roditelja – rođenje djeteta.

Predstava u režiji Borisa Kovačevića je nadasve neobičan prikaz svih emocija, stanja uma, promjena i izazova koje su posljedica saznanja budućeg oca da u obitelj stiže prinova. Glumčeve transformacije karaktera, njegova ekspresija i sposobnost da vjerno prikaže sve moguće situacije u kojima se budući roditelji nalaze, oduševila je publiku posebice iz razloga što glumcu na pozornici društvo pravi jedino- fotelja.

U nedjelju će se na Gradini održati jedinstvena manifestacija Taste&Music na kojoj će posjetitelji imati priliku kušati kvarnerske delicije koje pripremaju renomirani restorani iz regije, uz zvukove Klape Iskon. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 140 kn što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu i taj dio manifestacij počinje u 20 sati, a po cijeni od 50 kn odnosno 70 kn na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert – stajanje s početkom od 21 sat, dok.koncert Klape Iskon počinje u 21.30 sati.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!