ERSTE AD

U OKU KAMERE Nagrađivanjem DND volontera obilježen Međunarodni dan volontera

Erma, Antonia, Petra i Lucija volontiraju u radionici za djecu s teškoćama u razvoju, pružaju pomoć u učenju djeci iz opatijske škole, pomažu u radionici „Uključi maštu, isključi Internet“ te sudjeluju na svim javnim događanjima za djecu koje organizira Društvo „Naša djeca“ Opatija. 

Opatija – U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera Društvo ‘Naša djeca’ Opatija dodijelilo je nagrade svojim najvrjednijim  volonterkama Ermi Aganović, Antoniji Katić, Petri Peloza i Luciji Kučić.

Tijekom 2018. godine u DND – u Opatija volontiralo je 65 volontera, a poslovi na kojima su volontirali bili su raznovrsni – javna događanja, kreativne radionice s djecom, na poslovima promocije udruge i sl. Erma, Antonia, Petra i Lucija volontiraju u radionici za djecu s teškoćama u razvoju, pružaju pomoć u učenju djeci iz opatijske škole, pomažu u radionici „Uključi maštu, isključi Internet“ te sudjeluju na svim javnim događanjima za djecu koje organizira Društvo „Naša djeca“ Opatija.

Na maloj zabavi organiziranoj u prisustvu polaznika radionice i igraonice Kolibrići za djecu s teškoćama u razvoju  i njihovih roditelja prisustvovala je i predstavnica Grada Opatije Andrea Brumnjak. Nagradu za DND volontere osmislio je i izradio poznati opatijski umjetnik, ali i sam volonter Društva „Naša djeca“ Opatija Saša Jantolek. U programu obilježavanja Antonia je u svojem bajkovitom kutku Bajkaonica ispričala prigodnu priču nakon čega su svi zajedno okitili bor. Društvo „Naša djeca“ Opatija zahvaljuje se svim volonterima za nesebično zalaganje i pomoć u radu udruge, ali i opatijskim srednjim školama što se uvijek odazovu na volonterske pozive.

error: Content is protected !!