U oku kamere: Najnoviji uređaj za oblikovanje tijela i rejuvenacija lica Accent Prime dostupan u Poliklinici Markušić @ Opatija

– Procijenili smo da je uređaj Accent Prime svojom kombiniranom tehnologijom jedan od najučinkovitijih uređaja za ultrazvučno razbijanje masnih stanica i radiofekvencijsko zatezanje kože, dok je mikro plazma s trans dermalnim unosom izuzetno učinkovita u rejuvenaciji kože. Navedene tehnologije posljednjih se godina koriste u estetskoj medicini i postižu doista iznimne rezultate nekirurškog liftinga i oblikovanja tijela, rekla je dr. Jadranka Markušić, dermatolog s dugogodišnjim radnim iskustvom i ravnateljica Poliklinike Markušić.

Opatija – Najsuvremeniji uređaj za oblikovanje tijela, eliminaciju potkožnog masnog tkiva i rejuvenaciju lica pomoću ultrazvučnih i radiofrekvencijskih tehnologija Accent Prime stigao je u Hrvatsku te je prošlog tjedna isporučen Poliklinici Markušić.

– Izuzetno nam je drago da možemo isporučiti prvi Accent Prime u Hrvatskoj, i to u dermatološku polikliniku s dugogodišnjim stažem i reputacijom – Polikliniku Markušić, istaknula prilikom primopredaje uređaja regionalna managerica Alma Lasers Laura Topalova.

– Tvrtka Alma Lasers proizvodi uređaje na temelju 15 različitih izvora energije popust lasera, ultrazvuka i radiofrekvencije. Ukupno imamo 42 sistema za tretiranje medicinsko estetskih indikacija te više od 16.000 instaliranih uređaja u cijelom svijetu. Drago nam je da smo danas u Opatiji odakle krećemo u jače pozicioniranje na hrvatskom i tržištu regije u segmentu sve rastuće medicinske estetike, kazala je Topalova.

Tvrtka Alma Lasers imenovana je od strane tehnološke industrije (Technavio) kao jedna od top 5 globalnih tvrtki za proizvodnju uređaja za oblikovanje tijela za razdoblje od 2016. do 2020. godine. Segment oblikovanja tijela vodeći je segment medicinsko estetske industrije i procjenjuje se da će do 2018. godine zauzimati oko 35% medicinsko estetskog tržišta u svijetu.

Accent Prime je suvremeni medicinski uređaj za uklanjanje potkožnog masnog tkiva, oblikovanje tijela i zatezanja kože te za dubinsku regeneraciju kože lica i tijela. Koristi kombinaciju suvremenih ultrazvučnih i radiofrekvencijskih tehnologija, uključujući i posljednju generaciju radiofrekvencije – tzv. mikro plazmu u kombinaciji s trans dermalnim unosom kozmoceutika pomoću ultrazvuka, što je apsolutni novitet na hrvatskom tržištu.

– Procijenili smo da je uređaj Accent Prime svojom kombiniranom tehnologijom jedan od najučinkovitijih uređaja za ultrazvučno razbijanje masnih stanica i radiofekvencijsko zatezanje kože, dok je mikro plazma s trans dermalnim unosom izuzetno učinkovita u rejuvenaciji kože. Navedene tehnologije posljednjih se godina koriste u estetskoj medicini i postižu doista iznimne rezultate nekirurškog liftinga i oblikovanja tijela, rekla je dr. Jadranka Markušić, dermatolog s dugogodišnjim radnim iskustvom i ravnatelj Poliklinike Markušić.

Prvi Accent Prime koji je isporučen Poliklinici Markušić dolazi u full opremi sa ukupno 6 različitih ultrazvučnih i radiofrekvencijskih sondi: dvije sonde za tijelo i četiri sonde za lice.

– Akvizijom Accent Primea zaokružili smo jedinstveni antiaging program koji smo uveli u Polikliniku Markušić prije dvije godine i koji čini osnovu našeg današnjeg rada. Antiaging program, kojeg izrađuje dermatolog, uključuje sve moderne dermatološke tehnike rejuvenacije kože, a sada i oblikovanja tijela, kućnu njegu u obliku vodeće dermokozmetike s aktivnim sastojcima protiv starenja te suplementaciju (vitamine i minerale) za antiaging kože iznutra. Drago nam je što imamo prilike raditi s najaktualnijim medicinskih tehnologijama i globalnim kompanijama poput Alma Lasers koji su nam poklonili povjerenje da prvi krenemo s radom na Accent Primeu u široj regiji, pojasnila je voditeljica Poliklinike Sanja Markušić.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!