U OKU KAMERE Nakon 30 godina 8.c ponovno u školskim klupama @ Opatija

Nakon održanog sata razrednika uslijedilo je fotografiranje, a druženje se u vedrom duhu nastavilo uz svečanu večeru u Aurori u Veprincu.

Opatija – Nakon 30 godina u školske su klupe ponovno sjeli učenici 8.c razreda Osnovne škole Opatija, generacija 1988/89. zajedno sa svojom razrednicom Milenom Sandalj, gdje su se prisjetili veselih zajedničkih trenutaka i školskih zgoda.

Prisutni su bili Arno Franović, Tibor Božić, Alen Stupac, Kristina Stupac, Željko Macarol, Saša Štal, Andrijano Rumac, Dean Stašić, Dina Ujdurović, Lea Tončinić, Danijela Perčinić, Andrej Filipović, Ivo Puž, Kristijan Lanča, Kristian Jeletić, Sanja Gržin, Elena Dujmić, Selimir Tancabel, Roberto Kadmen i Mirjam Luksetić dok su opravdano odsutni bili Dragan Anđelović, Matthias Babić, Mladen Babić, Nevija Demark, Iva Horvat, Jasna Mihaljević, Dajana Ravnić, Zlatan Rebac, Dominik Usmiani i Suzana Zatković.

Prisjetili su se i školskih kolega koji su ih prerano napustili Sebastijana Modrića i Klaudia Mihovilića. Nakon održanog sata razrednika uslijedilo je fotografiranje, a druženje se u vedrom duhu nastavilo uz svečanu večeru u Aurori u Veprincu.

error: Content is protected !!