U OKU KAMERE Nakon otvorenja sezone Kukali donijeli donaciju, obitelj Čorić ugostila mladu obitelj iz mjesta Mošćenica

Direktno s otvorenja ovogodišnje sezone kupanja u 2021. godini održane na Opatijskoj Slatini, GDCK Opatija danas su posjetili Opatijski Kukali i njihova ovogodišnja kuma, Rajka Jurdana Šepić.

Opatija – Prvi dan nove 2021. godine svima su misli i osjećaji uz stanovnike Banovine, stradale u razornom potresu. Današnje dežurstvo u GDCK Opatija započelo je dirljivim susretom s mladom obitelji Pavlić. Natali i Daniela te njihove djevojčice Franku i Emili iz mjesta Mošćenica kraj Petrinje,  u Opatiji je ugostila plemenita obitelj Čorić.

— Posjetili smo ih i uručili darove građana i tvrtki Liburnije, prikupljenih za stradalnike pogođene potresom na čemu još jednom zahvaljujemo svima velikog srca. Kako je obitelj Čorić u susjedstvu Opatijskog CK njihove goste i naše privremene, nove drage su građane pozvali smo i u goste uz poruku da im i GDCKO i Opatija od sveg srca “stoje” na raspolaganju u velikoj želji da im ublaže nevolju, istaknula je Đana Pahor.

Direktno s otvorenja ovogodišnje sezone kupanja u 2021. godini održane na Opatijskoj Slatini, GDCK Opatija danas su posjetili Opatijski Kukali i njihova ovogodišnja kuma, Rajka Jurdana Šepić.

— Stigli su “punih ruku” potrepština za humanitarnu pomoć stanovnicima potresom stradalih područja. Veliko hvala im. “Jedan, ali vrijedan” danas je uz dvije djelatnice GDCKO dežurao i razvrstavao humanitarnu pomoć mladi volonter Marin Kudrić, inače također i sudionik prvog konvoja humanosti “Opatija za Petrinju i okolicu” prije tri dana. Nakon viđenog i doživljenog njegova želja i potreba za pomaganjem stradalima tim je veća, a za svoj nesebičan humanitarni angažman u Korona krizi protekle godine u Opatiji, Marin je i jedan od 17 dobitnika priznanja Grada Opatije za volonterski djelovanje. I naredna dva dana ovog vikenda može se donositi humanitarna pomoć u opatijski Crveni križ u vremenu od 12 do 15 sati. Iz Stožera s pogođenih područja poručuju da imaju trenutno dovoljno tople odjeće, obuće i deka te molimo građane da do daljnjega to ne donose, hvala. I dalje su potrebe za osnovnim živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama prema popisu HCK a pomoći se može i novčanom donacijom na poseban račun Privrede banke za HCK. Zahvaljujemo svim dobrim ljudima Liburnije i još jednom upućujemo najljepše želje u godini pred nama, dodala je Pahor.

[FOTO/VIDEO] Opatijski kukali s crnim florom na kostimu otvorili sezonu kupanja 2021.

error: Content is protected !!