[U OKU KAMERE] Nakon poduže pauze Lovranski puhači svojim promenadnim koncertom oduševili turiste

Zvuci lovranskih glazbenika mnoge su podsjetili na ne tako davne ljetne večeri kada se uz šetnju gradom uživalo u sviranju lovranskih glazbenika koji su ovim koncertom odaslali nadu za boljom budućnosti i neki povratak u nekadašnju svakodnevicu.

Lovran – Nakon prošlogodišnjeg koncerta u listopadu , glazbenici Puhačkog orkestra Lovran, nedavno su održali svoj prvi samostalni ovogodišnji promenadni koncert u suradnji s mjerodavnim stožerom Civilne zaštite. U večernjim satima na starogradskom trgu Sv. Jurja lovranski glazbenici su pod vodstvom svog dirigenta Borisa Mohorića održali jednosatni program. U nemogućnosti da zbog pandemije korona virusa održavaju svoje redovite probe, glazbenici su samostalno odlučili da tijekom lipnja i srpnja održe redovite probe.

Uglavnom se to odnosilo na ponavljanje dosadašnjeg dobro znanog programa skladbi s kojima su se nakon duge stanke prezentirali brojnoj publici na održanom koncertu. Izvodeći skladbe modernih ritmova i svjetski poznatih evergreena, lovranski glazbenici su oduševili prisutnu publiku, među kojom je bilo mnogo stranih turista koji su ih nagradili na kraju dugim aplauzom. Zvuci lovranskih glazbenika mnoge su podsjetili na ne tako davne ljetne večeri kada se uz šetnju gradom uživalo u sviranju lovranskih glazbenika koji su ovim koncertom odaslali nadu za boljom budućnosti i neki povratak u nekadašnju svakodnevicu.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net