[U OKU KAMERE] Nakon Twinga uklonjen i Punto kojim je zapriječeno korištenje terase restorana Elita

U pozadini cijele priče stoji nesuglasica jednog stanara zgrade koji nije suglasan s davanjem terase u najam zakupcima restorana Elite.

Opatija – Nakon što je prije dva mjeseca uklonjen Twingo koji je godinama stajao na cokima i priječio ulaz prema terasi restorana Elite, prije dvadesetak dana stanar koji osporava korištenje terase na istu je uparkirao drugi automobil. No, parking na terasi restorana Elite jučer je okončan za Punta nakon nove deložacije čime je nastavljeno ‘nadmudrivanje’ institucija s nezadovoljnim stanarom. Ovaj put osim uklanjanja automobila na ulazu prema terasi postavljena je ograda, ali i dvije betonske gljive koje bi trebale osigurati nesmetano kretanje po terasi i ostalim stanarima u zgradi te gostima restorana Elite.

Podsjetimo, u pozadini cijele priče stoji nesuglasica jednog stanara zgrade koji nije suglasan s davanjem terase u najam zakupcima restorana Elite. Prostor lokala oni unajmljuju od Grada Opatije, dok je terasa u vlasništvu suvlasnika zgrade. Jedan od suvlasnika nije se složio sa željom većine da se terasa daje u najam, stoga je pokrenuo i sudski spor. U međuvremenu, odlučio je terasu “blokirati” – isprva, doslovno, kamenim blokovima, a nakon toga automobilom. Početkom ljeta automobil je, intervencijom policije i Grada Opatije, uklonjen s te lokacije, prije tri tjedan se ponovo “vratio na staro mjesto”, da bi jučer ujutro ponovo bio uklonjen.

error: Content is protected !!