U oku kamere: Navijačko ludilo po opatijskim kafićima

Najbolja atmosfera te najviše navijača bilo je u Mimozi, gdje se tulum nastavio uz Je-Beni trio. Nekoliko ofotgrafija pogledajte u nastavku teksta.

Opatija, Ičići – Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo u Brazilu između Hrvatske i Srbije glavna je tema većine današnjih razgovora. Uzavrela navijačka atmosfera nije zaobišla ni Opatiju gdje su ljubitelji Vatrenih u nekoliko kafića, nešto više od devedeset minuta pratili susret protiv reprezentacije Srbije.

Svi pogledi bili su uprti u televiziju @ Calypso

Najbolja atmosfera te najviše navijača bilo je u Mimozi, gdje se tulum nastavio uz Je-Beni trio. Vesela ekipa u bistrou Venezia pratila je tekmu u ‘familijarnom’ druženju, koje je bilo začinjeno kuhanjem čobanca. U caffe baru Calypso također je bilo živo i veselo, a kraj utakmice ekipa iz Ičića isplatila je glasnim aplauzom.

Prvi gol postigao je Mario Mandžukić u 23. minuti, dok je u 37. minuti Ivica Olić potvrdio pobjedu drugim golom za konačnih 2 : 0. Prije samog početka utakmice, nogometaši Hrvatske i Srbije te 35.000 gledatelja na prepunom stadionu u Maksimiru, odali su minutom šutnje počast iznenada preminulom potpredsjedniku HNS-a Robertu Komenu .

[nggallery id=678]

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!