U oku kamere: Nogometaši Vitorie u điru @ Opatija

vitoria_opatija_2013 (4)

Utakmica HNK Rijeke i Vitorie iz Guimaraesa, u sklopu 5. kola skupine I Europske lige, počinje na stadionu Kantrida u 19 sati. Nogometaše Vitorie u jutarnjoj šetnji kroz Opatiju ‘uhvatio’ je i naš fotoreporter.

Opatija – Još nas samo nekoliko sati dijeli do još jednog europskog sraza nogometaša Rijeke pod stijenama Kantride. Riječanima u goste, posljednji put u skupini I Europske lige, dolazi portugalski klub Vitória iz grada Guimarãesa.

U prvoj utakmici portugalska “Vitoria” pobijedila je HNK “Rijeka” s visokih 4:0, a nogometaši i navijači HNK “Rijeka” nadaju se osveti za visoki poraz i prvoj pobjedi HNK “Rijeke” u europskoj ligi, koja im otvara mogućnost da u elitnom natjecanju i prezime te na proljeće nastave niz odličnih utakmica.

vitoria_opatija_2013 (2)

Odlično raspoloženi nogometaši “Vitorie” uoči ovog dvoboja smješteni su u Opatiji, a jutro su proveli u šetnji gradom, kojime su oduševljeni. Dočekani su i pozdravljeni od predstavnika TZG Opatija.

– Znamo da je to jaka ekipa. I bez obzira na rezultat iz prve utakmice kada smo pobijedili 4:0, znamo da je Rijeka ekipa koja teško gubi na svom terenu, kazao je trener gostiju Rui Vitora.

Na pitanja o problemu u momčadi, s obzirom da su u prvenstvu već pet utakmica zaredom poraženi, Rui Vitoria je rekao.

– Imali smo teško razdoblje, ali uvjeravam vas da smo puni samopouzdanja i puni snage.

vitoria_opatija_2013 (5)

Slično je rekao i igrač Andre Andre.

– Puni smo samopuzdanja i mislimo samo na pobjedu. Znamo da Rijeka dugo nije izgubila kod kuće, ali tradicija je tu da se ruši – kratak je bio igrač Vitorie.

Utakmica HNK Rijeke i Vitorie iz Guimaraesa, u sklopu 5. kola skupine I Europske lige, počinje na stadionu Kantrida u 19 sati. Ulaznice su i dalje u prodaji do 17 sati na zapadnim blagajnama te od 17 sati na istočnim i zapadnim ili do isteka zaliha.

Mogu se kupiti ulaznice za A, B, C i F tribinu, po slijedećim cijenama: Tribina A – 340,00 KN, Tribina B – 190,00 KN, Tribina C – 190,00 KN, Tribina F – 140,00 KN. Ulaz na sjevernu F tribinu bit će moguć samo za istočnog ulaza tj. ulaza 1.

Mole se gledatelji da na stadion dođu barem sat vremena prije početka utakmice da bi se izbjegle gužve na ulazima. Navijajmo glasno, sportski i korektno. Pokažimo da smo svi – Rijeka.

vitoria_opatija_2013 (1)

vitoria_opatija_2013 (3)

I. Mellor / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!