U OKU KAMERE Nova četiri parkirna aparata u funkciji @ Opatija

Novi su parkomati multifunkcionalni uređaji, jednostavni za korištenje, primaju i kovanice i novčanice, kao i kreditne i debitne kartice…

Opatija – Novi parkirni aparati od jučer su postavljeni su ispred marketa u Ičićima, na parkiralištu „Tržnica“ u ulici Eugena Kumičića, te u ulicama Maršala Tita kod kućnog broja 139 (hotel Admiral) i Maršala Tita kod kućnog broja 138 (hotel Mozart) javili su iz tvrtke Opatija 21.

Kako stoji u objavi, Opatija 21 uvodi novi sustav naplate primjenom najmodernijih tehnologija.

– U prvoj fazi 20 aparata postavlja se u nultoj parkirnoj zoni. Dobra je novost i to što, ako platite parking u nultoj zoni pa se potom premjestite u nižu zonu, plaćena karta vrijedi, što do sada nije bio slučaj. Iduće godine planira se postavljanje još 24 aparata širom Opatije. Novi su parkomati multifunkcionalni uređaji, jednostavni za korištenje, primaju i kovanice i novčanice, kao i kreditne i debitne kartice te rade uz pomoć internetske veze. Nakon što upišete registarsku oznaku svoga vozila aparat će prepoznati imate li već pravovaljanu pretplatničku kartu po bilo kojoj osnovi, kako ne biste dva puta platili uslugu. Osim parkomatima, parking u Opatiji sada možete platiti i aplikacijom za pametne telefone PayDo. Dobrobit za korisnike aplikacije, pored jednostavnosti primjene, je i to što neće morati platiti naknadu za korištenje SMS poruka, koja prema važećim tarifama HAKOM-a po svakoj poruci iznosi 0.89 lp, a veliko će olakšanje pri plaćanju parkinga aplikacijom osjetiti i strani turisti, stoji u objavi.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net