U oku kamere: Novo u ponudi – Đir po Učki na električnoj bicikli

elektricni_brdski_bicikl_2015_ucka_2015 (4)

Nabavkom električnih bicikala, želi se dodatno promovirati biciklizam u Parku prirode Učka te potaknuti i omogućiti posjetiteljima Parka uživanje u prirodnim ljepotama vožnjom biciklističkim stazama.

elektricni_brdski_bicikl_2015_ucka_2015 (3)

Poklon – Od ovog vikenda outdoor ponuda Parka prirode Učka obogaćuje se za još jedan zanimljivi sadržaj. Radi se o 10 električnih brdskih bicikala koje je Javna ustanova ”Park prirode Učka“ nabavila s ciljem iznajmljivanja odnosno u cilju obogaćivanja turističke ponude Parka i cijele destinacije.

Nabavkom električnih bicikala, kroz projekt ”UČKA E-BIKE“, a koja je sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, TZ Kvarnera i JU PP Učka, želi se dodatno promovirati biciklizam u Parku prirode Učka, te potaknuti i omogućiti posjetiteljima Parka uživanje u prirodnim ljepotama vožnjom biciklističkim stazama.

elektricni_brdski_bicikl_2015_ucka_2015 (1)

Bicikli će se moći unajmiti u info-punktu na Poklonu, a cijene najma iznosit će 40 kn za 1h, 90 kn za 3h, 150 kn za 6h te 180 kn za 9h. Također, u ponudi će biti i sjedalice za djecu, a uz najam bicikla korisnici će dobiti detalja uputstva kako koristiti električni bicikl te popis preporučenih staza s GPS tragovima.

Električni bicikli korisniku omogućuju vožnju s manje napora. To se posebno ističe na brdskim terenima s većim usponima kao što je područje Parka. Oni su stoga idealni za one koji su, unatoč manjoj fizičkoj kondiciji, željni aktivnog odmora u prirodi s mogućnošću posjeta prekrasnim lokacijama izuzetnih prirodnih vrijednosti unutar Parka prirode Učka.

elektricni_brdski_bicikl_2015_ucka_2015 (2)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!