U OKU KAMERE Očišćeno parkiralište u Iki

— Što se pak tiče loše slike koju čine ostaci građevinskog materijala nasuprot hotela Ikador, moramo objasniti kako je upravo navedeni hotel sa svojim izvođačima zakupio parkirnu površinu od Opatije 21 kako bi privremeno zbrinuli materijal kojim završavaju radove na istom. U međuvremenu je lokalitet saniran te i dalje u zakupu do 15.7.2019. godine od strane istog zakupca, stoji u dopisu.

Opatija – Parkiralište na “kraju Grada Opatije”, koje se nalazi u ikarskoj ulici, Viktora Cara Emina, dobila je novo ruho javili su iz tvrtke Opatija 21. Naime, nakon objave teksta o neuglednom parkiralištu i autima parkiranim ‘na divljaka’ koji kvare turističku sliku stigla je reakcija s pojašnjenjem, ali i friška situacija stanja na terenu.

Kako stoji u dopisu iz Opatije 21, neke od fotografija objavljenih dana 8. srpnja nisu aktualne već neko vrijeme te njihovo naknadno objavljivanje nije u skladu sa stvarnim stanjem na terenu koje su potkrijepili fotografija snimljenim istog dana.

— Što se pak tiče loše slike koju čine ostaci građevinskog materijala nasuprot hotela Ikador, moramo objasniti kako je upravo navedeni hotel sa svojim izvođačima zakupio parkirnu površinu od Opatije 21 kako bi privremeno zbrinuli materijal kojim završavaju radove na istom. U međuvremenu je lokalitet saniran te i dalje u zakupu do 15.7.2019. godine od strane istog zakupca. Nadalje, vozila parkirana po prometnici sigurno nisu problem Opatije 21, niti tvrtka Zakonom o sigurnosti prometa na cestama ima ovlasti utjecati na parkiranje izvan obilježenih parkirnih linija, a da pritom ne ugrožavaju sigurnost prometa na cestama, stoji u dopisu.

error: Content is protected !!