[U OKU KAMERE] Održan 1. memorijalni turnir Aleksandar Sandi Šneler

– Od srca se zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji, a ujedno i isprike svima onima koji nisu mogli prisustvovati zbog ograničenog broja sudionika, poručili su organizatori. .

Matulji – U matuljskoj školskoj sportskoj dvorani nedavno je održan 1. memorijalni turnir Aleksandar Sandi Šneler u čast prerano preminulog nogometaša i sportskog djelatnika koji nas je napustio prije godinu dana. Na turniru je sudjelovalo četrdesetak sudionika, redom članova kluba i sportskih prijatelja kluba podijeljenih u 4 ekipe, a za povijest ostaje zapisano da je prvo mjesto odnijela ekipa seniora NK Matulji iako je to najmanje bitno. Po završetku turnira održano je prigodno druženje u caffe baru Barcode.

– Od srca se zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji, a ujedno i isprike svima onima koji nisu mogli prisustvovati zbog ograničenog broja sudionika. Tendencija NK Matulji kao organizatora ove manifestacije u narednim godinama bit će postavljanje ovog turnira na visi nivo, s čim većim brojem sudionika kako bismo na taj način sačuvali sjećanje na našeg velikog sportskog prijatelja Sandija, poručili su organizatori.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net