U oku kamere: Održan koncert podrške DND-u, večeras tulum uz ZZiPO band @ Old school pub

gretta_old_school_pub_2016_opatija (1)

Prihod je namijenjen za nabavku tatami strunjača, koje su nužne za sigurniji rehabilitacijski rad s djecom s teškoćama, a koje će svoje mjesto naći u senzornoj sobi. Koncertno druženje u Old school pubu nastavlja se večeras uz ZZiPO band. Ulaz na koncert je slobodan, a isti počinje u 22 sata.

Gretta

Gretta

Opatija – Mnogobrojni Opatijci i gosti Old school puba sinoć su podržali humanitarni koncert na kojem su se prikupljala sredstva za opremanje novih prostorija koje će Društvu ”Naša djeca“ urediti Grad Opatija u zgradi pokraj sportske dvorane Marino Cvetković.

Naime, u organizaciji Old School Puba i Društva ”Naša djeca“ Opatija te u suradnji s tvrtkom ”Tia partner“ pripremljen je humanitarni event na kojem je nastupio zagrebački rock kvartet Gretta. Odlična atmosfera i izvrstan nastup zagrebačkih rokera obilježili su sinoćnji koncert, a prikupljeni prihodi od donacija koje su iznosile 10 kuna uručeni su predstavnicima Društva ”Naša djeca“ Opatija. Prihod je namijenjen za nabavku tatami strunjača, koje su nužne za sigurniji rehabilitacijski rad s djecom s teškoćama, a koje će svoje mjesto naći u senzornoj sobi.

Ekipa DND-a u akciji

Ekipa DND-a u akciji

Zagrebački alter – rock band Gretta iza sebe ima četiri studijska albuma, prošlogodišnjeg Porina za najbolju vokalnu suradnju, pobjedu na “Karlovačko RockOff festivalu” te brojne energične nastupe diljem Hrvatske, a singl „Sreća“ posvetili su Savezu društava Naša djeca Hrvatske. To je tek prva od akcija podrške radu DND-a s ciljem senzibiliziranja javnosti i osvješćivanja da je djece s teškoćama u razvoju sve više te da je svaka pomoć dobrodošla.

– Željele smo osmisliti neku akciju kako bismo pomogli opremanju naših novih prostorija i u dogovoru sa Suzanom Modrić iz Old School Puba organizirali smo ovaj koncert podrške, istaknuli su iz DND-a Opatija te napomenuli da u narednom periodu pripremaju još sličnih akcija.

Koncertno druženje u Old school pubu nastavlja se večeras uz ZZiPO band. Kristina Škrljac –Tina (vokal), Bruno Pleše (gitara), Igor Balent (bubnjevi) i Mario Mikor (bas gitara) predstavit će se opatijskoj publici svojim pogledom na pop i rock glazbu od osamdesetih pa do današnjih dana. Ulaz na koncert je slobodan, a isti počinje u 22 sata.

Vesela ekipa DND-a Opatija

Vesela ekipa DND-a Opatija

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!