U oku kamere: Održan predbožićni sajam ekoloških proizvođača @ Matulji

eko_sajam_matulji_2016_predbozicni-1_01

Samo dan prije Badnjaka u Matuljima su se okupili ekološki proizvođači iz raznih dijelova Hrvatske kako bi svim građanima ponudili odlične eko proizvode te omogućili njihovu nabavku za zeleniji i radosniji Božić.

eko_sajam_matulji_2016_predbozicni-3_01

Matulji – Jučer održano predbožićno izdanje sajma ekoloških proizvođača razveselio je brojne stanovnike Matulja kao i ostale zainteresirane posjetitelje.

– Brojni zainteresirani građani posjetili su sajam, a od naših proizvođača mogli su nabaviti razne ekološke proizvode i to pekarske i mliječne proizvode, jogurte, proizvode od aronije, smokve, razne žitarice, citrusovo voće i drugo. Uz njih, svoj štand je postavila i Udruga Žmergo, na kojem su se građani mogli informirati o zanimljivostima vezanih za kompostiranje, odlaganje i odvajanje otpada, a isto su tako mogli dobiti i vlastiti primjerak brošure “Možeš i ti!” – Samostalni i aktivni građani u zaštiti okoliša koju je Žmergo izdao u sklopu projekta Partnerstva za okoliš. Sajam ekoloških proizvođača održan je u sklopu projekta “Jedi lokalno, misli globalno” kojeg Udruga Žmergo provodi uz financijsku podršku Općina Matulji, istaknuli su Žmergovci.

eko_sajam_matulji_2016_predbozicni-2_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!