U oku kamere: Održan prijem za male matuljske olimpijce @ Matulji

Druženje je organizirano u općinskoj vijećnici, a prilikom kratkog obraćanja mališanima, općinski načelnik Mario Ćiković, pohvalio je njihov sportski uspjeh i čestitao im na njemu.

Matulji – Velikim aplauzom i slatkim tortama koje su činile olimpijski logo dočekani su jučer mali matuljski olimpijci koji su na nedavnom održanom Olimpijskom festivalu dječjih vrtića u Munama podijelili prvo mjesto s mališanima iz Rijeke.

Druženje je organizirano u općinskoj vijećnici, a prilikom kratkog obraćanja mališanima, općinski načelnik Mario Ćiković, pohvalio je njihov sportski uspjeh i čestitao im na osvojenom prvom mjestu.

– Mislim da naši mali olimpijci ovo zaslužuju. Puno su se trudili. Nije bilo lako pobijediti, ali dali su sve od sebe, a to onda rezultira odličnim uspjehom. Naše odgojiteljice već generacijama daju izvrne sportaše, a od 2004. godine od kada sudjelujemo na Olimpijskim natjecanjima Primorsko-goranske županije postižemo odlične rezultate. Naša kolegica Mirjana Šepić, voditeljica malih tjelesnih aktivnosti već 15 godina uspješno priprema naše mališane za Olimpijadu, istaknula je Jelena Stepić, ravnateljica vrtića.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!