U OKU KAMERE Održan prijem za najbolje učenike @ Matulji

Kristi Kinkela i Antonia Gauš 8 b. razreda učenice su generacije OŠ „DR. Andrija Mohorovičić“, dok je Lana Ružić učenica generacije OŠ „Drago Gervais“.

Matulji – Načelnik općine Matulji, Mario Ćiković, jučer je primio najuspješnije učenike i naj razrede u školskoj godini 2018./2019.

Za svoj odličan uspjeh tijekom cjelokupnog školovanja na prijemu su sudjelovali Anna Gudović, Petra Gudović, Ana Josipović i Antonio Jakopčević iz 8. a razreda, zatim Zara Doričić, Antonia Gauš, Kristi Kinkela, Iva Martinis i Nicole Milić iz 8. b razreda te Tea Boras Mandić, Sara Aurora Ružić, Lucija Gašparac, Mauro Ivan Čubranić i Ivana Miškić iz 8. c razreda matuljske osnovne škole. Također, na prijemu su bili razrednici Goran Grbac, Silvija Polak Mance i Koraljka Boršić Sanković. Za najrazred izabran je 5 B s razrednicom Denis Modrić, a 26 učenika ostvarilo je prosjek od 4,38. Osim odlikaša, na prijemu kod načelnika bila je Nicole Milić, osvajačica 1. mjesta na državnom natjecanju iz atletike, pod mentorstvom Ronalda Ribarića.

Najuspješniji učenici iz OŠ „Drago Gervais“ su Lana Ružić i Roberto Stambul, dok su titulu najboljeg razreda ponijeli petaši s razrednicom Anom Poropat Janković, s prosjekom od 4,42.

error: Content is protected !!