U OKU KAMERE Održan prijem za najuspješnije matuljske osmaše

Za učenicu generacije osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” proglašena je Anja Žiganto (8. B razred), dok su u osnovnoj školi ”Drago Gervais” tu titulu ponijele  Leda Medica.

Matulji – U školskoj sportskoj dvorani osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji, načelnik Općine Mario Ćiković primio je najuspješnije učenike dviju matuljskih škola.

Kao odlikaši kroz svih osam razreda osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna nagrađeni su Erik Mikšič, Ianna Benčinić, Natali Grl, Ana Keškić, Ana Kukuruzović, Maša Ljubičić, Nikolina Racar, Eric Randić, Ela Sadžak, Nikolina Smokvina iz 8. A razreda s razrednicom Lovorkom Benvin.

Iz 8. B razreda s razrednicom Ivanom Herman nagrađeni su Fran Cerović, Stella Katalenić, Tia Kinkela, Hanna Matulja, Luka Pehar, Laura Radetić Nina Simčić, Petra Slavić Brozić, Sara Šoštarić, Anja Žiganto dok su iz 8. C razreda s razrednicom Irom Copić Bosnić nagrađeni Luka Jurdana, Tiara Bakić, Mia Kos, Lean Landau, Leo Rubeša, Kristijan Suštar. Za učenicu generacije proglašena je Anja Žiganto (8. B razred), a nagrađena je poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna.

Iz osnovne škole ”Drago Gervais” Brešca nagrađeni su također poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna slijedeći učenici koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom.

Osmaši Nina Gregorović, Jan Grubiša, Leda Medica, Patrick Perica, Lana Sanković i Mark Surina 8. s razrednicom Gigliolom Činko Glavić nagrađeni su bonom, dok su za učenicu generacije proglašena Leda Medica dok se Nina Gregorović smjestila tik uz Ledu, a obje su nagrađene poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna.

Poklon bonom u vrijednosti od 300 kuna nagrađeni su učenici ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji koji su osvojili 1. mjesto na državnom natjecanju iz glazbenog pod nazivom ”Europa u školi” Fran Barjaktarić, Lea Kezele, Sara Ostojić, Vita Smokrović, Katja Šop, Nina Brljavac, Nina Simčić i Petra Slavić Brozić pod vodstvom svoje mentorice Ivane Herman.

Na kraju primanja načelnik Općine Mario Ćiković i zamjenica načelnika Eni Šebalj zaželjeli su svi učenicima puno uspjeha u daljnjem školovanju te da i dalje ostanu odlični i predani u svom srednjoškolskom i visokoškolskom obrazovanju.

error: Content is protected !!