U oku kamere: Održan prijem za uspješne sportaše @ Opatija

Na svečanosti organiziranoj u maloj dvorani Sportske dvorane Marino Cvetković uspješnim sportašima uručena su priznanja i prigodne nagrade.

Opatija – Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin primili su opatijske sportaše koji su u prvoj polovici 2017. godine ostvarili vrhunske rezultate. Na svečanosti organiziranoj u maloj dvorani Sportske dvorane Marino Cvetković uspješnim sportašima uručena su priznanja i prigodne nagrade.

Uspješnim sportašima i njihovim trenerima čestitao je predsjednik Sportskog saveza Fernando Kirigin te istaknuo kako je ovo prilika da im se zahvale što promoviraju naš grad u državi, Europi i svijetu.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Dujmić te kazao kako Grad Opatija vodi brigu o svojim sportašima i da mu je želja da Opatija bude najbolji grad u Hrvatskoj za život građana. Uz priznanja, sportaši su primili i novčane nagrade, a kadetska državna prvakinja u gađanju zračnom puškom Iva Kukuruzović dobila je na dar pušku, koja će njoj i Streljačkom klubu pomoći u postizanju još boljih rezultata.

Nagrade i priznanja su primili:
Leo Vekić
(Stolnoteniski klub Opatija 08)
Prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske u parovima u kadetskoj kategoriji te viceprvak Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji u kadetskoj kategoriji.
Matea Biondić (Teniski klub Opatija)
Prvo mjesto na državnom dvoranskom prvenstvu u parovima do 14 godina.
Kornelija Hunčak (Teniski klub Opatija)
Prvo mjesto na državnom dvoranskom prvenstvu u pojedinačnoj kategoriji do 14 godina i prvo mjesto na državnom dvoranskom prvenstvu u parovima do 14 godina.
Iva Kukuruzović (Streljački klub DVD Opatija)
Prvo mjesto Lige Hrvatske serijskom zračnom puškom za kadete i kadetkinje u sezoni 2016/2017 u pojedinačnoj konkurenciji.
Kristian Kolaj (Kickboxing klub Opatija Fight Club)
Kickboxing prvak Hrvatske po K-1 pravilima u kategoriji K-1 juniori do 54 kg, te juniorski prvak Hrvatske u disciplini low kick.
Pamela Gubo Samarđić (Streljački klub DVD Opatija)
Prvo mjesto Lige HSS-a za sezonu 2016/2017 u pojedinačnoj konkurenciji. U ekipnoj konkurenciji na prvenstvu Hrvatske serijskom zračnom puškom drugo mjesto.

Ivan Matiša (Kickboxing klub Opatija Fight Club)
Prvak Hrvatske u disciplini kick light u seniorskoj kategoriji.
Ivona Tubić (Karate klub Opatija)
Zlatna medalja na Prvenstvu Hrvatske  u kategoriji seniorki do 68 kg. Na Balkanskom prvenstvu kao članica ženske seniorske reprezentacije osvojila je 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji.
Vedrana Brnčić (Društvo sportova na moru Volosko)
Prvo mjesto na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u jedrenju na dasci, disciplina slalom.
Enrico Marotti (Društvo sportova na moru Volosko)
Prvo mjesto na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u jedrenju na dasci, disciplina slalom.
Vjekoslav Gregorović (Stolnoteniski klub Opatija 08)
Drugo mjesto na ekipnom Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom.

Kristina Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!